Maak een afspraak

We hebben de module ‘Afspraak maken’ verbeterd. Dit onderdeel van de website is (net als de modules ‘Herhaalrecepten’ en ‘E-consult’) vernieuwd. Vanaf nu kunt u via de website op een veilige manier herhaalrecepten indienen, afspraken maken of digitaal een medische vraag stellen. Om gebruik te maken van deze eServices is het nodig dat u zich eenmalig registreert zodat u toegang krijgt tot uw eigen beveiligde patiëntenportaal. Hiervoor is het nodig dat u langs komt in de praktijk. Aan de balie helpen we u graag mee met uw aanmelding.

Met de module Afspraak maken kunt u via deze website beveiligd een afspraak maken met een huisarts uit de praktijk. Het maken van de afspraak vindt evenals het aanvragen van herhaalrecepten en het stellen van medische vragen middels E-consult plaats binnen uw beveiligde patiëntenomgeving.

Voor levensbedreigende situaties bel 112. Is het een spoedgeval of twijfelt u aan de ernst van de klachten? Neem dan telefonisch contact op met ons.

Een consult duurt 10 minuten en is in principe voor het behandelen van 1 klacht. Indien u denkt meer tijd nodig te hebben, neemt u dan telefonisch contact op met de praktijk.

U kunt een afspraak plannen tot maximaal 3 weken vanaf vandaag. Indien er na selectie van de consultvorm geen data of tijden getoond worden neemt u dan telefonisch contact op met de praktijk.

Via deze link komt u bij de module Afspraak maken. Eenmalige registratie aan de balie is noodzakelijk.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 08.00 tot 17.00 uur
Buiten kantooruren: Huisartsenpost Maastricht Heuvelland

Contact

Huisartsenpraktijk Heerderhof
Einsteinstraat 34 A 02
6227 BZ MAASTRICHT

Telefoon: 043 3614444
Spoed: 043 3614444 (kies 1)
Recepten: 043 3614444 (kies 2)
Fax: 043-3616147
E-mail: heerderhof@ezorg.nl

Nieuws

Problemen met eServices in behandeling bij leverancier

 Vanwege het van kracht worden van de nieuwe privacy-wetgeving introduceerden we vorig jaar de eServices-modules. Met deze modules bent u in de gelegenheid om via een digitaal portaal veilig herhaalrecepten door te geven, afspraken te maken en vragen te stellen….

Lees verder

Vernieuwd: Herhaalrecepten, Afspraken maken en E-consult

Om uw privacy beter te kunnen garanderen hebben we de onderdelen ‘Herhaalrecept’ en ‘Afspraak maken’ aangepast op onze site. Daarnaast introduceren we ook een nieuwe module voor een digitaal consult: E-consult.

Met deze modules bieden…

Lees verder

Nieuwe medewerkers bij Team Heerderhof

We hebben recent drie nieuwe medewerkers mogen verwelkomen in onze praktijk:

Lizzy Vuurman – Huisarts
Syenna Schievink – Praktijkondersteuner GGZ
Laura Baeten – Huisarts in opleiding

Lizzy Vuurman komt het huisartsenteam versterken en heeft…

Lees verder