Maak een afspraak

We hebben de module ‘Afspraak maken’ verbeterd. Dit onderdeel van de website is (net als de modules ‘Herhaalrecepten’ en ‘E-consult’) vernieuwd. Vanaf nu kunt u via de website op een veilige manier herhaalrecepten indienen, afspraken maken of digitaal een medische vraag stellen. Om gebruik te maken van deze eServices is het nodig dat u zich eenmalig registreert zodat u toegang krijgt tot uw eigen beveiligde patiëntenportaal. Hiervoor is het nodig dat u langs komt in de praktijk. Aan de balie helpen we u graag mee met uw aanmelding.

Met de module Afspraak maken kunt u via deze website beveiligd een afspraak maken met een huisarts uit de praktijk. Het maken van de afspraak vindt evenals het aanvragen van herhaalrecepten en het stellen van medische vragen middels E-consult plaats binnen uw beveiligde patiëntenomgeving.

Voor levensbedreigende situaties bel 112. Is het een spoedgeval of twijfelt u aan de ernst van de klachten? Neem dan telefonisch contact op met ons.

Een consult duurt 10 minuten en is in principe voor het behandelen van 1 klacht. Indien u denkt meer tijd nodig te hebben, neemt u dan telefonisch contact op met de praktijk.

U kunt een afspraak plannen tot maximaal 3 weken vanaf vandaag. Indien er na selectie van de consultvorm geen data of tijden getoond worden neemt u dan telefonisch contact op met de praktijk.

Via deze link komt u bij de module Afspraak maken. Eenmalige registratie aan de balie is noodzakelijk.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 08.00 tot 17.00 uur
Buiten kantooruren: Huisartsenpost Maastricht Heuvelland

Contact

Huisartsenpraktijk Heerderhof
Einsteinstraat 34 A 02
6227 BZ MAASTRICHT

Telefoon: 043 3614444
Spoed: 043 3614444 (kies 1)
Recepten: 043 3614444 (kies 2)
Fax: 043-3616147
E-mail: heerderhof@ezorg.nl

Nieuws

Huisartsenpraktijk Heerderhof is een PlusPraktijk!

PlusPraktijk regio Maastricht-Heuvelland
Op 1 juli 2018 is de vereniging Regionale HuisartsenZorg (RHZ) gestart met het project PlusPraktijk in de regio Maastricht-Heuvelland. Het project wordt ingezet voor het bereiken van toekomstbestendige…

Lees verder

Donderdag 24 oktober griepspuiten!

De jaarlijkse griepvaccinaties worden gezet op:
Donderdag 24 oktober tussen 15:00 en 18:00…

Lees verder

Sofie Asselberghs nieuwe AIOS

We mogen een nieuwe medewerker verwelkomen in onze praktijk: Sofie Asselberghs.

Sofie volgt als huisarts-in-opleiding Laura Baeten op en zal het praktijkgedeelte van haar eerste jaar van de huisartsenopleiding bij ons vervullen.

Zie ook het tabje…

Lees verder