Marjolijn Uitterhoeve-Prins Huisarts

Margot Franssen Huisarts

Coen Bruijns Huisarts

Lizzy Vuurman Huisarts

Sofie Asselberghs AIOS

Corry Jongen Praktijkondersteuner Somatiek

Syenna Schievink Praktijkondersteuner GGZ

Mandy Klaassens-Leonard Doktersassistente

Claudia Cremer Doktersassistente

Lisa Dautzenberg Doktersassistente

Susanne Solberg-Hendrikx Verpleegkundig specialist GGZ

Lindy Frielink Huisarts

Priscilla Wijkman Doktersassistente

Angelique Janssen Praktijkondersteuner

Marjolijn Uitterhoeve-Prins - Huisarts

Marjolijn Uitterhoeve-Prins heeft spreekuur op maandag, dinsdag en donderdag.

Ze groeide op in Limburg en studeerde Geneeskunde aan de universiteit van Maastricht. Aan het eind van haar studie was ze een half jaar werkzaam in Hefei, China. Na haar afstuderen in 2003 werkte ze twee jaar op de afdeling Neurologie in het ziekenhuis in Sittard. Aansluitend volgde ze de huisartsenopleiding.  Als huisarts werkte ze eerst als waarnemer in de regio Zuid-Limburg, totdat ze zich uiteindelijk in 2010 vestigde in de praktijk van Dhr. Wielders in Heer. Toen deze in 2013 met pensioen ging, nam ze de praktijk volledig over en ging ze onder de naam Heerderhof een samenwerking aan met dokters Bruijns en Franssen. Ze is getrouwd en heeft drie kinderen.

Margot Franssen - Huisarts

Margot Franssen heeft spreekuur op maandag, dinsdag-ochtend en donderdag.

Ze is in 1998 voor haar studie uit Brabant naar Maastricht verhuisd. Na de basisopleiding tot arts heeft ze een jaar op de afdeling interne geneeskunde gewerkt. Sinds 2008 werkte ze als waarnemend huisarts in diverse huisartspraktijken en op Maasveld, een instelling voor mensen met een verstandelijke beperking. In 2011 nam ze met Coen Bruijns de voormalige praktijk van Heerderhof aan de Niels Bohrstraat over. Samen hebben zij twee dochters.

Coen Bruijns - Huisarts

Coen Bruijns heeft spreekuur op maandag, dinsdag, woensdag-ochtend, donderdag en vrijdag-ochtend.

Hij groeide op in Brabant en voltooide zijn studie geneeskunde in Rotterdam in 2001. Hij heeft daarna enkele jaren op chirurgische afdelingen in verschillende ziekenhuizen gewerkt voordat hij aan de specialisatie tot huisarts begon. Vanaf 2008 werkte hij als waarnemend huisarts totdat hij in 2011 met Margot Franssen de voormalige praktijk van Heerderhof aan de Niels Bohrstraat overnam. Samen hebben zij twee dochters.

Lizzy Vuurman - Huisarts

Lizzy Vuurman heeft spreekuur op woensdag, donderdag en vrijdag.

Lizzy Vuurman is een van onze vaste waarnemend huisartsen. Ze werkt 3 vaste dagen bij Heerderhof en meer tijdens vakanties van de andere artsen.

 

Sofie Asselberghs - AIOS

Sofie Asselberghs heeft spreekuur op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag-ochtend.

Huisartsenpraktijk Heerderhof is een opleidingspraktijk en hecht er waarde aan nieuwe huisartsen op te leiden. Op dit moment (van sept 2019 tot sept 2020) is Sofie Asselberghs in onze praktijk werkzaam als huisarts in opleiding.

Corry Jongen - Praktijkondersteuner Somatiek

Corry is een van onze praktijkverpleegkundigen of praktijkondersteuners. Ze is speciaal opgeleid om zorg te bieden aan mensen met suikerziekte, hoge bloeddruk/verhoogd cholesterol en astma/COPD. Daarnaast helpt ze mensen die willen stoppen met roken en houdt ze zich bezig met ouderenzorg. Corry heeft haar eigen spreekuur en werkt nauw samen met de huisartsen.

Syenna Schievink - Praktijkondersteuner GGZ

Mandy Klaassens-Leonard - Doktersassistente

Heerderhof heeft vier doktersassistentes, onder wie Mandy. U kunt bij haar terecht voor het maken van afspraken of het aanvragen van visites. Mandy en haar collega’s hebben ook een eigen spreekuur voor kleine medische behandelingen.

Claudia Cremer - Doktersassistente

Heerderhof heeft vier doktersassistentes, onder wie Claudia. U kunt bij haar terecht voor het maken van afspraken of het aanvragen van visites. Claudia en haar collega’s hebben ook een eigen spreekuur voor kleine medische behandelingen.

Lisa Dautzenberg - Doktersassistente

Heerderhof heeft vier doktersassistentes, onder wie Lisa. U kunt bij haar terecht voor het maken van afspraken of het aanvragen van visites. Lisa en haar collega’s hebben ook een eigen spreekuur voor kleine medische behandelingen.

Susanne Solberg-Hendrikx - Verpleegkundig specialist GGZ

Susanne is Verpleegkundig specialist GGZ bij MET-GGZ. . Ze begeleidt mensen met psychische klachten. Susanne heeft op donderdag spreekuur in onze praktijk en werkt nauw samen met de huisartsen.

Lindy Frielink - Huisarts

Lindy Frielink- Huisarts

Lindy Frielink heeft spreekuur op vrijdag en vervangt tijdens de vakanties van de andere huisartsen.

Priscilla Wijkman - Doktersassistente

Heerderhof heeft 4 doktersassistentes, onder wie Priscilla. U kunt bij haar terecht voor het maken van afspraken of het aanvragen van visites. Priscilla en haar collega’s hebben ook een eigen spreekuur voor kleine medische behandelingen.

Angelique Janssen - Praktijkondersteuner

Angelique is een van onze praktijkverpleegkundigen of praktijkondersteuners. Ze is speciaal opgeleid om zorg te bieden aan mensen met suikerziekte, hoge bloeddruk/verhoogd cholesterol en astma/COPD. Daarnaast helpt ze mensen die willen stoppen met roken en houdt ze zich bezig met ouderenzorg. Angelique heeft haar eigen spreekuur en werkt nauw samen met de huisartsen. Ze werkt op dinsdag en donderdag.